Niilo Kortelainen ja Venni Kepanen ovat valittu Suomen joukkueeseen Barents -kisoihin
Julkaistu: 01.09.2022 22.45

Niilo Kortelainen ja Venni Kepanen ovat valittu Suomen joukkueeseen Barents -kisoihin

Hakan P17-joukkuetta edustavat Niilo Kortelainen ja Venni Kepanen ovat valittu edustamaan Suomen jalkapallojoukkuetta Barents Summer Games -kisoihin. Kisat järjestetään Norjan Tromssassa 2.–4.9.2022. Suomen joukkue koostuu Suomen Palloliiton pohjoisen alueen joukkueissa pelaavista 2006-syntyneistä pojista.

Barents Urheilun tehtävänä on järjestää alueen 15–25-vuotiaille nuorille kansainvälisiä urheilutapahtumia, tukea heidän kasvuaan ja kehitystään sekä luoda mahdollisuuksia tutustua naapurimaiden nuoriin ja kulttuureihin. Tällä hetkellä toiminnassa on mukana kolme maata: Suomi, Ruotsi ja Norja. Kesäkisoissa lajeina: jousiammunta, boccia, keilailu, pyöräily, jalkapallo, golf, judo, suunnistus, voimanosto, ammunta, pöytätennis, tennis, yleisurheilu ja paini. -Lapin Liikunta

Suomen jalkapallojoukkue pelaa turnauksessa Norjaa, Ruotsia sekä Tromssan omaa joukkuetta vastaan. Joukkuetta valmentavat Mika Nurmela, Jeremias Fisk ja Ari Härkönen.

Kortelainen ja Kepanen lähtevät suuntaamaan Kajaanista bussilla kohti Norjan Tromssaa torstain ja perjantain välisenä yönä kello 2.30. Matkan varrella otetaan muu joukkue kyytiin muun muassa Oulusta ja Rovaniemeltä.

P17-Ykköstä tämän syksyn tahkonnut Haka-kaksikko lähtee turnaukseen innoissaan sekä odottavaisin tunnelmin.

-Kiva juttu, että tuli kutsu joukkueeseen. Varmasti tulee hyvä reissu. Lähdetään odottavaisin ja avoimin mielin, jopa hieman jännittää mitä tuleman pitää, Kepanen sanoo.

-Odotan turnauksesta kovia pelejä ja uusia tuttavuuksia. Lisäksi hyvä ruoka ja ilmastoitu bussi olisi plussaa, Kortelainen lisää pilke silmäkulmassa.

Haka-perhe onnittelee Niiloa ja Venniä valinnasta ja toivottaa ”tsemppiä” kisoihin!

Lisätietoa kisoista ja muun muassa jalkapallon otteluohjelman löydät täältä: https://barentssports.com/About

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi