Pohjoisen taisto Heinäpäässä
Julkaistu: 01.07.2021 09.54

Pienen tauon jälkeen taas päästiin irti ja pelipaikkana tuttuakin tutumpi Heinäpään nurmi ja vastassa myös erittäin tuttu Tervarit.

Ensimmäinen puoliaika alkoi tunnustellen ja yllättävän varovaista oli Tervareiden pelaaminen. Tämä sopi meidän pojille ja peliä päästiin rakentamaan alakerrasta asti. Tervarit pyrki rakentamaan suoraviivaisia hyökkäyksiä pitkillä palloilla laitaa pitkin, mutta muutamaa omasta virheestä tullutta hallintajaksoa lukuunottamatta, mitään huippuvaarallista eivät Tervarit saaneet aikaan. Mitä pidemmälle puoliaika eteni niin yhä enemmän Haka pääsi hallitsemaan palloa ylempänä kenttää. Muutama tilannekin saatiin luotua ja yhdestä niistä tulikin palkinto kun Pekka Piirainen pääsi oikealta laidalta puoliksi läpiajoon Kivijärven Jonin upeasta ristipallosta ja sijoitti pallon takanurkkaan, peli 1-0 ja näissä numeroissa mentiin tauolle.

Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä, mutta nyt Hakan hyökkäyspeli oli vielä monipuolisempaa ja palloa saatiin pelattua nopeammin linjojen taakse. Yhdestä nopeasta suunnanmuutoksesta oli seurauksena kulmapotku, jonka Onni Schroderus käänsi hienolla puskulla maalin eteen ja josta pallon tuikkasi maaliin Taavi Kiiski, peli 2-0. Ja kauaa ei nokka tuhissut kun rakentelun jälkeen Niilo Kortelaiselle avautui vetopaikka boxin tuntumasta ja Niilo käytti tilaisuuden hyväkseen ja tykitti pallon etukulmasta sisään ja peli 3-0. Tämän jälkeen peli hieman aaltoili päästä päähän, mutta suurempaa hätää ei johtoasemassa ollut, vaikkakin Tervarit sai hieman otetta pelistä ja muutaman hässäkän luotua maalille, mutta Kemppaisen Kallen johdolla hienosti pelannut puolustus ei maalia suostunut päästämään ja maali pysyi puhtaana. Ottelu päättyi upeaan 3-0 voittoon! Aina on mukava hakea pisteet Oulusta.

Huiliaikaa ei juurikaan ole, huomenna palautellaan treeneissä ja perjantaina valmistaudutaan lauantain kotipeliin kun vastaan tulee kivikova VPS.

#kajhabjunnut #kajaaninhaka #p17ykkönen #pohjoisentaisto #tervaritkajha #keltamustasydän #pisteetkotiin @pohjolanmatka #pohjolanmatkalla #kainuulaisetkulunpäällä #hakafamily