Syyskierroksen ensimmäinen ottelu
Julkaistu: 01.08.2021 15.23

Syyskierroksen ensimmäinen ottelu pelattiin lauantaina, kun matkustimme Lapualle Virkiän vieraaksi. Ennakkoon meille täysin tuntematon vastustaja, joskin tiedossa oli, että vastustajan runko koostuu 04 - syntyneistä pelaajista, joten fyysinen haaste oli jälleen edessä.

Ottelu alkoi molempien osalta tunnustellen. Pian kävi selväksi, että vastustaja pyrkii pelaamaan suoraviivaisesti pitkillä palloilla linjan taakse. Heti pallon saatuaan vastustaja lähti usealla pelaajalla suoraviivaisesti juoksemaan pystyyn ja meidän puolustajat joutuivat jatkuvan paineen alle. Paineesta huolimatta pikkuhiljaa oma pelikin alkoi löytyä ja rakentelun kautta pääsivät pojat peliin mukaan paremmin. Ja jakson loppupuolella pelin hallinta kääntyi Hakalle. Osumia ei nähty kummassakaan päässä ja tauolle mentiin 0-0 tilanteessa.

Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä mihin ensimmäinen loppui. Haka pyrki rakentamaan peliä vastustajan hakiessa edelleen suoraviivaisesti palloja linjan taakse. Peli jatkui tasaisena läpi puoliajan ja molemmissa päissä kolisi tolpat ja ylärimat. Pelikellon näyttäessä 84 minuuttia pallo pomppi ikävästi Hakan rangaistusalueen ympärillä vastustajalle vetopaikkaan ja jostakin löytyi se pieni rako ja pallo löysi tiensä verkkoon. Tästä 1-0 Virkiälle. Lopullisen niitin Virkiä iski aivan pelin lopussa Hakan hakiessa tasoitusta ja ottelu päättyi numeroihin 2-0

Tämä oli kuuluisa yhden maalin peli. Pienet marginaalit ratkaisivat ja tappio niskassa kotimatkalle. Pelissä oli paljon hyvää, rakentelu onnistui mitä pidemmälle peli eteni, mutta maalit ratkaisevat. Todella pettyneitä olivat pelaajat ottelun jälkeen. Ei auta jäädä murehtimaan, treenaaminen ja kova työ jatkuu ?????

Ensi lauantaina jatketaa kotona, kun vieraaksi saapuu keväkierroksen fyysisin joukkue LBK. Ottelu alkaa klo 18 Liikuntapuistossa, jonne odotetaan kevään tapaan kovaäänistä kannustusta.

#kajhabjunnut #kajhabjuniorit #kajaaninhaka #p17ykkönen #p17ykkönensyyskierros2021 #vamoshaka #pohjolanmatkalla @pohjolanmatka #keltamustasydän #hakafamily #kainuulaisetkulunpäällä @keskusliike