Suomalaisen jalkapallotoiminnan mahdollistavat  seurat. Seurojen toiminta taas perustuu suurilta osin vapaaehtoistoimintaan. Vapaaehtoinen toimija voi olla hallituksen puheenjohtaja tai kerran vuodessa seuran perinteisessä tapahtumassa auttavan käden tarjoava apuri – ja kaikkea siltä väliltä. Se, mikä saattaa itsestä tuntua vähäpätöiseltä, voi olla suuri asia seuran toiminnalle.

Vapaaehtoiset ovat Kajaanin Hakalle suuri voimavara. Tämän voimavaran avulla voimme toimia joustavasti jatkuvasti muuttuvassa ja haastavassa toimintaympäristössämme.

Kajaanin Hakan toiminnan visio, eli unelma, on olla Kainuun laadukkain urheiluseura. Arjen toimintaa ohjaa strategia, jossa päätavoitteeksi vuosille 2020-2024 on asetettu osaamisen turvaaminen kaikilla osa-alueilla. Ja meillä jokaisella on jonkinlaista osaamista, mitä voimme tarjota. Kerro lomakkeessa, mikä on Sinun osaamisesi, ja millaisia tehtäviä haluaisit tehdä seurassa.

Tällä lomakkeella voit antaa palautetta seuran toiminnasta. Käytämme vastauksia seuran kehittämistyössä ja otamme mielellämme vastaan kehittämisehdotuksia ja ideoita. Voit antaa palautteen joko nimettömänä tai antaa yhteystietosi halutessasi.
 Lomake sulkeutuu 31.12.2022 00.00
Liittymällä seuran jäseneksi ja maksamalla 20€ kannatusjäsenmaksun tuet seuran toimintaa. Halutessasi saat jäsenkortin, jolla voi saada jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme. Liittymällä jäseneksi saat myös seuran kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen sähköpostitse. Tämän lomakkeen täyttämistä varten tarvitset sähköpostiosoitteen ja jäsenmaksu maksetaan verkkomaksuna. Mikäli sinulla ei ole tähän mahdollisuutta, otathan yhteyttä toimistoomme.

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)
87100 KAJAANI
Puh. 08 629 870
toimisto@kajaaninhaka.fi 
Nappulatoiminta on Kajaanin Hakan pelaajapolun ensimmäinen porras ja toiminnan tarkoituksena on liikkua ja pitää hauskaa ilon kautta ja jalkapallon parissa. Nappuloista syntyy ikäkausikohtaisia joukkueita. Kajaanin Hakan Nappulatoiminnalla on pitkät perinteet. Jalkapalloharrastuksen voi aloittaa jo 3 vuotiaat yhdessä vanhemman kanssa PerheFutiksessa kerran viikossa.

Kaksi kertaa viikossa harjoittelevia joukkueita on kolme:

2016/2017 - 2013/2015 - 2010/2012 -syntyneille. Toinen harjoituskerta on PeliPäivä, jolloin päästään pelaamaan ja näyttämään taitoja kentälle.


Nappulatoiminta on ympärivuotista ja joukkueet pääsevät kilvoittelemaan kesäaikaan Kainuun Nappulaliigaturnauksiin.


Tietoja luovutetaan Suomen Palloliitto ry:n ylläpitämän Pelipaikka- rekisterin vaatimalla tavalla järjestelmään pelaajien pelipassi- ja vakuutushankintaa varten. / The information is transferred to the Pelipaikka -register maintained by Football Association of Finland in order to be able to acquire gamepasses and insurance.