Tervetuloa Paltamon Nappulaliigaan!

Toiminta on tarkoitettu 5 - 13-vuotiaille.

Harjoitukset Tervalammen urheilukentällä 

Tiistaisin ja torstaisin klo 15-16

Mukaan urheiluvaatteet, oma juomapullo ja aurinkoisella säällä päähine.

Lisätietoja Karri Hentilä 0405343049

 

Trickshot-leiri! Mukana myös Tiktokistakin tuttu @hyvinvoitasko eli Asko Mäkäräinen

Tämä leiri on tarkoitettu kaikille! Tule mukaan ja opit tekemään kaveriporukan parhaimmat temput! Leirillä laitetaan kikkapankki kuntoon ja opetellaan harhautuksia.

Kajaanin liikuntapuistossa 19.6.-22.6. maanantaista torstaihin klo 10-12

Varusteet: Ulkoiluvaatteet, juomapullo ja aurinkoisella säällä päähine. 

Kajaanin Haka työllistää kesällä 2023 kajaanilaisia peruskoulunsa päättäviä, sekä toisen asteen ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoita.

Haemme kesätyöntekijöitä ohjaustehtäviin lasten liikunta/jalkapalloharrastukseen, sekä valmennustehtäviin alle 12-vuotiaiden valmennuksessa ja jalkapallokerhoissa. Jalkapalloharrastus katsotaan hakijalle eduksi, mutta se ei ole pakollista. Odotamme nuorelta täsmällisyyttä, aktiivisuutta ja ryhdikästä asennetta työntekoon.

Työntekijöille järjestetään seuran puolelta koulutus, missä käydään läpi työntekijän ja työnantajan velvollisuudet ja oikeudet, sekä sovitaan työn yleisistä säännöistä.

Kesätyöjakso kestää 2 viikkoa, tai sopimuksen mukaan pidempään. Kuitenkin vähintään 60h, mutta enintään 30h/vk. Palkka 350€.

Tutustu asiaan täällä https://www.kajaani.fi/tyo-ja-elinkeino/tyollisyyspalvelut/kesatyoseteli/
 Lomake sulkeutuu 31.12.2023 00.00

Voit liittyä seuran jäseneksi maksamalla 20€ jäsenmaksun. Tuet samalla seuran toimintaa. Halutessasi saat jäsenkortin (nouto toimistoltamme), jolla voi saada jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme. Tämän lomakkeen täyttämistä varten tarvitset sähköpostiosoitteen ja jäsenmaksu maksetaan verkkomaksuna. Mikäli sinulla ei ole tähän mahdollisuutta, otathan yhteyttä toimistoomme.

 
Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)
87100 KAJAANI
Puh. 08 629 870

toimisto@kajaaninhaka.fi 

Torstaisin klo 20-21 Kajaanin lyseolla 27.10. alkaen.

HarrasteFutis on osa HarrasteLiiga toimintaa. Ohjaus tapahtuu suomen ja (tarpeen mukaan) englannin kielellä. 

HarrasteLiiga tarjoaa yhdenvertaisia harrastusmahdollisuuksia matalalla kynnyksellä.

HarrasteLiigan päätavoitteena on 13–18-vuotiaiden monipuolisen liikunnallisen harrastamisen lisääminen Kainuussa. Hankkeen alussa tavoitteena on perustaa matalan kynnyksen jalkapallo- ja futsal- harrasteryhmiä, joihin jokaisella on mahdollisuus osallistua.

HarrasteLiiga edistää myös yhdenvertaisia harrastusmahdollisuuksia, joka tarkoittaa maltillisia toimintamaksuja, sekä harrastetoimintaa sukupuolesta ja taustasta riippumatta. Kaksivuotisen hankkeen aikana on lisäksi tarkoitus laajentaa lajivalikoimaa siten, että nuoret pääsevät kokeilemaan useampia lajeja. Yhteistyötä tullaan tekemään kainuulaisten lajiseurojen kanssa.

Hankkeessa painotetaan erityisesti harrastajien osallisuutta ja toimintaa kehitetään nuorten toiveiden mukaan. Toiveena on, että hanke madaltaa kynnystä aloittaa ja jatkaa liikunnallista harrastusta, sekä pitää nuoret mukana seurojen toiminnassa. HarrasteLiiga edistää myös yhdenvertaisia harrastusmahdollisuuksia, joka tarkoittaa maltillisia toimintamaksuja, sekä harrastetoimintaa suokupuolesta ja taustasta riippumatta.

Harrasteliiga toimintaa suunnittelee ja toteuttaa osa- aikainen harrasteliigakoordinaattori, jonka palkkaukseen Kajaanin Haka on saanut tukea Opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Suomalaisen jalkapallotoiminnan mahdollistavat  seurat. Seurojen toiminta taas perustuu suurilta osin vapaaehtoistoimintaan. Vapaaehtoinen toimija voi olla hallituksen puheenjohtaja tai kerran vuodessa seuran perinteisessä tapahtumassa auttavan käden tarjoava apuri – ja kaikkea siltä väliltä. Se, mikä saattaa itsestä tuntua vähäpätöiseltä, voi olla suuri asia seuran toiminnalle.

Vapaaehtoiset ovat Kajaanin Hakalle suuri voimavara. Tämän voimavaran avulla voimme toimia joustavasti jatkuvasti muuttuvassa ja haastavassa toimintaympäristössämme.

Kajaanin Hakan toiminnan visio, eli unelma, on olla Kainuun laadukkain urheiluseura. Arjen toimintaa ohjaa strategia, jossa päätavoitteeksi vuosille 2020-2024 on asetettu osaamisen turvaaminen kaikilla osa-alueilla. Ja meillä jokaisella on jonkinlaista osaamista, mitä voimme tarjota. Kerro lomakkeessa, mikä on Sinun osaamisesi, ja millaisia tehtäviä haluaisit tehdä seurassa.

Tällä lomakkeella voit antaa palautetta seuran toiminnasta. Käytämme vastauksia seuran kehittämistyössä ja otamme mielellämme vastaan kehittämisehdotuksia ja ideoita. Voit antaa palautteen joko nimettömänä tai antaa yhteystietosi halutessasi.