ETSIMME PÄÄTOIMISTA HARRASTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tai kahta osa-aikaista (50 % - 50 %) työntekijää.

Hae rohkeasti työhön. Seura tukee ja kouluttaa tehtävään valitun henkilön, ja apunasi on hyvä porukka työkavereita.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulu-. opistoasteen tai muu ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä vastuullista ja kehittävää työotetta. Valmentajakoulutukset ja pelaaja tausta katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kokemusta nuorten kanssa työskentelystä ja harrastusryhmien ohjaamisesta. Työtunnit jakautuvat arkipäiville, arki-illoille sekä satunnaisesti viikonlopuille. Työn suorittamiseen tarvitset oman auton.

Harrastepäällikkö (50 %) koordinoi matalan kynnyksen harrastetoimintaa lapsille, lapsiperheille ja nuorille Kainuun alueella (5-13-vuotiaille). Suunnittelee ja toteuttaa päiväkoti- ja koulukerhoja, sekä ohjaa opiskelijoita, harjoittelijoita ja kausityöntekijöitä. Hän suunnittelee ja toteuttaa ikäluokkakohtaisesti monipuolisia ohjaustuokioita ja tekee yhteistyötä valmentajien kanssa.

Tehtävän kuvaus:

- Matalan kynnyksen harrastetoiminnan ja harjoitusten suunnittelu ja toteutus

- Verkostoituminen eri toimijoiden kanssa (esim. koulut, muut seurat, kaupunki, vieraskielisten palvelut)

- Viestintä ja markkinointi

- Nappulaliigaturnausten ja muiden tapahtumien järjestäminen

Kajaanin Hakalla on käynnissä Harrasteliiga-hanke, johon etsitään Harrasteliigakoordinaattoria (50 %). Hankkeen päätavoitteena on 13-18-vuotiaiden liikunnallisen harrastamisen lisääminen Kainuussa jalkapallon, sekä muiden lajien avulla. Määrällisenä tavoitteena hankkeen aikana saada 100 kokeilijaa ja lisätä harrastajamääriä yläkoululaisten ja toisen asteen opiskelijoiden ikäryhmässä (Kajaani, Sotkamo, Kuhmo ja Paltamo). Madaltaa kynnystä aloittaa ja jatkaa liikunnallista harrastusta sekä pitää nuoret mukana seuran toiminnassa. Hankkeessa painotetaan erityisesti harrastajien osallisuutta ja toimintaa kehitetään nuorten toiveiden mukaan.

Lisäksi työnkuvaan kuuluu Harrastamisen Suomen malli kerhojen toteutus. Taustastasi ja mielenkiinnonkohteistasi riippuen voit toimia myös osana Kajaanin Hakan valmennusperhettä, joko juniori- tai edustusjoukkueen jalkapallojoukkueessa.

Seura antaa koulutuksen lajivalmennukseen aina valmentajan Starttikoulutuksesta – Uefa C- Uefa B koulutustasoille saakka.

Tehtävän kuvaus:

- Harrasteliigan toiminnan suunnittelu ja organisointi

- Harrastajien tuominen mukaan toimintaan

- Verkostoituminen eri toimijoiden kanssa (esim. koulut, muut seurat, kaupunki, vieraskielisten palvelut)

- Viestintä ja markkinointi

- Valmennus ja harjoitusten organisointi

- Tapahtumien järjestäminen (harrastemessut, markkinointi- ja rekrytointitapahtumat)

- Apuohjaajien rekrytointi Kajaanin Ammattikorkeakoulusta, Vuokatin Urheiluopistolta sekä 2-asteelta liikunnanohjauksesta kiinnostuneet

- Apuohjaajien koulutuksen järjestäminen yhdessä seuran valmentaja- ja erotuomarikouluttajien kanssa (Futisvalmentajan Startti, EA koulutus, tuomarikoulutukset)

- Harrastamisen Suomen malli- kerhojen toteutus

Kajaani Haka vastaa mm.Kajaanin Urheilukampuksen jalkapallovalmennuksesta, sekä toimii samalla niin suomen- kuin englanninkielisille liikunnanohjaajaopiskelijoille oppimisympäristönä, joten toimintakenttä on halutessasi vaihteleva ja mielenkiintoinen.

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si osoitteeseen jarmo.anttonen@kajaaninhaka.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Jarmo Anttonen, 044 3524 039, jarmo.anttonen@kajaaninhaka.fi

Karri Hentilä, 040 5343 049, valmennuspaallikko@kajaaninhaka.fi

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi