Viimeisestä alkusarjaottelusta kolme pistettä kotiin - Ensi lauantain peliin ilmainen sisäänpääsy!
Kajaanin Haka ryJulkaistu: 14.09.2021 10.13

Viimeisestä alkusarjaottelusta kolme pistettä kotiin - Ensi lauantain peliin ilmainen sisäänpääsy!

Haka lähti lauantaina 11.8. Oulun Tervareita vastaan pelattuun otteluun rauhallisesti tunnustelemalla ja vasta puoli tuntia aloituksesta avattiin maalihana. Kenedy Santoksen 1-0 maalin jälkeen haettiin kahviosta makkaraa ja kuppi kahvia, ja toisella puoliajalla saatiin nauttia kauniista säästä ja vielä kauniimmasta jalkapallosta. Heiskasen Joonan napakka laukaisu heilutti verkkoa, jonka jälkeen rangaistuslaukauksesta nuori lupaus Niko Kivijärvi nosti lukemat 3-0. Seuraavaksi vuoroon tuli lahjakas ikätoveri Jasper Pikkuhookana ja vielä juuri ennen loppua pääsi Santos viimeistelemään vapaapotkusta kauniin lukeman 5-0 taululle.

Hakan P17 joukkueella oli aikaisemmin samana päivänä, samalla kentällä vastassaan myös Tervareiden junnut ja lopputuloskin oli identtinen edustuksen kanssa. Viis nolla, ihanaa on olla. Hakalainen!

Tulevana lauantaina pelattavaan Yläloppusarjan ensimmäiseen kotiotteluun on paikalle tuleville katsojille vapaa pääsy! Vastustajaksi tulee sarjassa kolmoseksi yltänyt HauPa Haukiputaalta ja tiedossa on taas jännittäviä hetkiä, kun taistelu kakkosen sarjapaikasta kiihtyy. Tervetuloa paikan päälle seuraamaan kotijoukkueen upeaa suorittamista!

Käy myös Facebookissa lukemassa Räisäsen Akin raportti KajHa-Tervarit-j ottelusta