​Joona Heiskanen jatkaa Hakassa – 11. kausi käyntiin edustusjoukkueessa
Julkaistu: 10.02.2022 11.57

​Joona Heiskanen jatkaa Hakassa – 11. kausi käyntiin edustusjoukkueessa

Haka jatkaa joukkueen rakentamista, kun kaudella 2012 Hakan edustusjoukkueessa debyytin tehnyt Joona Heiskanen on kirjoittanut nimensä sopimuspaperiin. Vuonna 1994 syntynyt Heiskanen on kokemuksellaan ja rauhallisuudellaan todella iso palanen Hakan joukkueessa.

Heiskanen pelasi viime kaudella jokaisessa pelissä täydet minuutit ja onnistui myös maalinteossa topparin paikalta kiitettävästi 5 kertaa. Monet erilaiset kaudet Hakan paidassa nähnyt Heiskanen pitikin viime kautta syystä onnistuneena.

-Viime kausi oli omasta mielestäni henkilökohtaisesti paras kauteni. Oli mukava pelata mukana olleiden jätkien kanssa, joten hyvältä tuntuu jatkaa myös senkin puolesta tulevalla kaudelle. Kausi kerrallaan tässä mennään, Heiskanen sanoo.

Heiskanen aloitti jalkapalloilun JäPS:n junioreissa ja sieltä hän muutti perheineen 10-vuotiaana Kajaaniin. Nyt jo 11. kautta edustusjoukkueessa aloittava puolustaja on ehtinyt seilata näiden vuosien aikana muutamaan otteeseen Hakassa Kakkosen ja Kolmosen väliä. Tulevana kaudelle Heiskasen tavoitteena onkin auttaa seuraa Kakkosen sarjapaikan vakiinnuttamisessa.

- Tavoitteenani on saada taas ehjä kausi ja auttaa joukkuetta parhaani mukaan pitämään Kakkosen sarjapaikka, Heiskanen kertoo.

Haka kohtasi menneenä viikonloppuna KuPS Akatemian kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa. Kajaanin Pallohallissa pelattu ottelu päättyi Hakan 4–1-voittoon. Heiskaselle jäi ottelusta positiivinen kuva.

-Pitkästä aikaa pääsi niin sanotusti kunnolla pelaamaan ja ainahan se tuntuu hyvälle. Pelistä jäi mieleen erityisesti meidän nuorten pelaajien pelirohkeus ja jatkuva kehittyminen. Kyllä näin "iäkkäämpänä" on ilo seurata nuorten tekemistä, Heiskanen analysoi.

Kun jo lähestulkoon seuralegendan asemassa olevalta Heiskaselta, kysyy terveisiä Hakan kannattajille, vastaus tulee nopeasti.

-Tulkaahan ihmiset katsomaan meidän pelejämme, sillä Kainuusta on tätä parempaa futista vaikeampi löytää, ”Jonspi” heittää.


Hakan sopimustilanne kaudelle 2022:

Paavo Jarva, Tatu Mäki, Tiitus Erola, Jasper Pikkuhookana, Niko Kivijärvi, Kenedy Santos, Joona Heiskanen

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi