Hakalle kaksi uutta sopimusta - Aremu ja Heydari jatkavat
Julkaistu: 14.02.2022 11.00

Hakalle kaksi uutta sopimusta - Aremu ja Heydari jatkavat

Haka juhlistaa ystävänpäivää kahdella tärkeällä jatkosopimuksella, kun Philip Aremu ja Ismat Heydari jatkavat seurassa kaudella 2022. Molemmat pelaajat ovat edustaneet Hakaa jo useamman kauden ajan ja olivat tärkeässä roolissa viime vuoden nousijajoukkueessa.

Aremu teki viime kaudella yhdeksän maalia, joista mieleenpainuvin oli varmasti kauden viimeisessä pelissä OPS:ia vastaan tehty voittomaali. Laiturin paikalla ja hyökkääjänä viihtyvä Nigerialainen muutti Kajaaniin vuonna 2018 ja on edustanut seuraa siitä asti.

-Odotan innolla jatkoa Hakassa. Ensimmäisestä päivästä lähtien, kun saavuin Kajaaniin koin olevani tervetullut. Minua on kohdeltu täällä todella hyvin. Mielestäni seura on kehittynyt koko ajan. Lisäksi näen tulevaisuuteni Hakassa hyvänä, en pelkästään pelaajana vaan myös pelaamisen jälkeen muissakin tehtävissä. Haluaisin ehkä tulevaisuudessa toimia scouttina ja näin ollen auttaa Hakaa löytämään hyviä nuoria pelaajia. Haluan myös tulevaisuudessa puhua nuorille pelaajille ja auttaa heitä ymmärtämään urheilun tärkeys, Aremu sanoo.


30-vuotias Aremu kuuluu joukkueen kokeneimpiin pelaajiin. Urallaan hän on ehtinyt pelata useissa eri maissa muun muassa Kreikassa, Sierra Leonessa ja Omanissa. Aremu onkin kokemuksellaan varmasti tärkeä palanen hyvin nuoressa joukkueessa tulevalla kaudella. 186 cm pitkä hyökkäyspään pelaaja edusti Hakaa viime Kakkosen kaudella ja hän tietääkin minkälainen sarja joukkuetta odottaa.

-Kaikki eivät aina ymmärrä, kuinka kova sarja Kakkonen on. Sarja on todella fyysinen ja monella joukkueella on paljon kokeneita pelaajia. Meillä on tällä kaudella aika nuori joukkue, jossa on todella hyviä yksilöitä. Joukkueemme on nyt mielestäni paljon vahvempi edelliseen Kakkosen kauteen verrattuna, Aremu näkee.

Toinen jatkosopimuksen tehnyt pelaaja on Afganistanissa syntynyt Ismat Heydari. 22-vuotias Heydari viihtyy laitahyökkääjän paikalla. Nopea laituri muutti Kajaaniin vuonna 2015. Hän on pelannut edustusjoukkueessa kausina 2017, 2018 ja 2021. Viime kaudella Heydari esiintyi 15:ssa ottelussa ja teki niissä kaksi maalia.

-Joukkueena viime kausi meni hyvin. Meillä oli todella kova joukkue ja hyvä taktiikka. Kaikki teki myös täysillä töitä ja sen takia pärjättiin hyvin, Heydari sanoo.

Alkutalven aikana Kajaanin Hakan harjoitusotteluiden järjestämistä on haitannut jo totutusti koronavirus. Vastustajat ovat eläneet paljon ja pari harjoitusottelua on jo jouduttu perumaan. Myös menneelle viikonlopulle oli sovittu alun perin ottelu AC Barcaa vastaan, mutta viime hetkellä Hakan vastustajaksi vaihtui Kings Kuopiosta.


-Toivoisin, että pääsisi pelaamaan mahdollisimman paljon. Treenit ovat olleet hyviä ja eteenpäin mennään koko ajan, mutta silti on vielä paljon parannettavaa. Treenit ovat tuntuneet tänä vuonna hieman helpommilta, sillä valmentaja ja hänen ajatuksensa ovat jo tutumpia, Heydari pohtii.

Hakan ystäväkaksikolla, Philipillä ja Ismatilla, on myös terveiset Kajaanin Liikuntapuiston yleisölle.

-Se on aina hienoa, kun peleissä on yleisöä. Kannattajista saa lisää virtaa ja motivaatiota. Ilman heidän tukeaan pelaaminen ei olisi yhtä hauskaa. Haluan myös sanoa, että ensi kaudella on tulossa paljon yllätyksiä heille. En halua paljastaa kaikkea vielä, mutta heidän on tultava se paikan päälle näkemään, Aremu naurahtaa.

-Ensi kaudella pelaamme hyvin, joten tervetuloa kaikille katsomaan meidän pelejämme. Ottakaa myös kavereitanne mukaan, Heydari lisää.

Ota selvää, mitä Philipin ja Ismatin lupaukset kentällä sisältää ja hanki täältä itsellesi sekä ystävällesi kaksi Hakan kausikorttia tarjoushintaan 120 € (norm. 79/kpl). Tarjous voimassa 14.2.2022-20.2.2022.

Hakan sopimustilanne kaudelle 2022:

Paavo Jarva, Tatu Mäki, Joona Heiskanen, Tiitus Erola, Jasper Pikkuhookana, Niko Kivijärvi, Kenedy Santos, Philip Aremu, Ismat Heydari

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi