Elkib ja Rahikainen jatkavat
Julkaistu: 25.02.2022 12.27

Elkib ja Rahikainen jatkavat

Kajaanin Haka vahvistaa jälleen joukkuetta, kun Damer Elkib ja Lassi Rahikainen jatkavat ”keltaisten” riveissä tulevallakin kaudella.

Vuonna 1999 syntynyt Damer Elkib aloittaa Hakassa jo neljännen kautensa. Elkib on pelannut Hakassa näinä kausina Kakkosta ja Kolmosta. Keskikentällä parhaiten viihtyvälle Elkibille kausi 2021 oli loukkaantumisten takia rikkonainen. Mies kuitenkin esiintyi Hakan paidassa yhdeksässä ottelussa ja hänelle jäi kaudesta positiiviset ajatukset.

-Viime kausi oli joukkueelta tosi hyvä. Alussa oli omat vaikeudet uuden valmentajan saapuessa, mutta lopulta kaikki meni hyvin ja noustiin Kakkoseen. Henkilökohtaisesti kausi meni yllättävän hyvin, vaikka oli jonkun verran loukkaantumisia. Silti omasta mielestäni kehitystä tapahtui, Elkib pohtii.

Tulevalle kaudelle Kajaanin Haka on onnistunut pitämään suuren osan viime kauden joukkueen rungosta. Elkibin ja Rahikaisen sopimusten myötä viime kauden joukkueesta sopimuksen on tehnyt 12 pelaajaa. Joukkue on siis ehtinyt kokea jo paljon yhdessä ja tämän myötä myös taitava keskikenttämies Elkib uskoo joukkueeseen tulevalla kaudella.

- Tämä kausi tulee varmasti olemaan haastavampi edelliseen verrattuna, mutta meillä on nuori ja taitavia ryhmä. Olen varma, että tullaan pärjäämään. Henkilökohtaisesti odotan kehittyväni taas enemmän pelaajana ja pyrin auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon, Elkib sanoo.

Toinen nimensä sopimuspaperiin laittanut pelaaja on maalivahti Lassi Rahikainen. 26-vuotias Rahikainen aloittaa toisen kautensa Hakassa. Pallo ei ole ainut asia, mitä Rahikainen tykkää pysäytellä, sillä mies toimii siviilityössään poliisina. Vaikka 183 cm pitkällä maalivahdilla onkin välillä haasteita jalkapallon ja töiden yhteen sovittamiseen, pääsee hän pari kertaa viikossa joukkueen harjoituksiin ja lähes kaikkiin ottelutapahtumiin.

-Jatkosta on hyvät fiilikset. Meillä on hyvä joukkue ja loistava joukkuehenki, joten on mukava jatkaa pelaamista Hakassa. Toki vuorotyö tuo välillä omat haasteensa osallistumiseen ja jaksamiseen. Poliisin työssä vuoroista ei pysty hirveästi joustamaan pelien tai harjoitusten vuoksi. Silti kiva tässä Hakafamilyssä on olla mukana, Rahikainen naurahtaa.

Mikkeliläislähtöinen maalivahti on tuonut kokemuksellaan Hakan pukukoppiin jämäkkää asennetta ja Savolaista huumoria. Rahikainen on edustanut aiemmin urallaan muun muassa Mikkelin Kissoja, MP:tä, STPS:ää ja SJK - junioreita.

Mies esiintyi viime kaudella kahdessa Hakan ottelussa ja näitten pelien aikana Rahikaisen taakse ei mennyt maaliakaan. Rahikainen pelasi myös täydet 90-minuuttia viikon takaisessa harjoitusottelussa LehPaa vastaan.

-Hyvältä tuntu pelata pitkästä aikaa kokonainen peli. Koko joukkueelta pelin alku oli aika hakemista, mutta toinen puoliaika oli hyvää peliä ja täysin meidän hallinnassamme. Kaikin puolin hauskaa oli pelata, Rahikainen sanoo.

Jatkosopimukset kirjoittaneella kaksikolla on myös Liikuntapuiston yleisölle omat terveiset.

-Hyvää jalkapalloa kannattaa totta kai tulla katsomaan paikan päälle. Nyt on saatu Haka takaisin Kakkoseen, joten ilman muuta sitä pitää tulla seuraamaan, Rahikainen sanoo.

-Pysykäähän terveinä ja nähdään pian, Elkib Lisää.

Haka kohtaa lauantaina Kajaanin Pallohallissa KPV-Akatemian. Aloituspotku on kello 15.15 ja ottelua pääset seuraamaan täältä.


Hakan sopimustilanne kaudelle 2022:

Paavo Jarva, Tatu Mäki, Joona Heiskanen, Tiitus Erola, Joona Mikkonen, Jasper Pikkuhookana, Niko Kivijärvi, Philip Aremu, Ismat Heydari, Kenedy Santos, Damer Elkib, Lassi Rahikainen

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi