Kajaanin Haka tarjoaa yhteistyössä Epic Autokoulun kanssa 20€ alennuksen B-kurssipaketeista, sekä 5€ alennuksen riskienhallinta-, opetuslupa-, moottoripyörä-, mopo-, tai mopoautokursseista.

Kuinka toimin?

Oppilas valitsee ja ilmoittautuu haluamalleen kurssille epicautokoulu.fi/kajaani -verkkosivujen kautta ja mainitsee ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokentässä "Kajaanin Haka".

Ajotunnit, sekä kurssin tarkka sisältö opiskelijan valitseman paketin mukaisesti.

Oppilaalle myönnetään 20€ alennus B-kurssipaketeista, sekä 5€ alennus riskienhallinta-, opetuslupa-, moottoripyörä-, mopo-, tai mopoautokursseista.

Alennus myönnetään normaalihintaisista kursseista.

Kurssien hinnat sisältävät teoriaopetuksen, valitun kurssipaketin mukaisen määrän ajo-opetusta, oppimateriaalin ja ajoneuvon käytön 1. tutkintoajossa. Mahdollinen lisäopetus, sekä uusinta-ajokokeessa käynti laskutetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Lisäksi muita kustannuksia tulee ajokorttilupamaksusta, tutkintomaksuista, sekä mahdollisesti liukasratayhtiön radan käyttömaksuista. Epic Autokoulu ei vastaa ratayhtiön, Ajovarma Oy:n tai Traficomin hinnoista, tai niiden muutoksista.Tarjous koskee vain normaalihintaisia kursseja.