HARRASTEFUTIS

Harjoitukset

Torstaisin klo 20-21 Kajaanin lyseolla 27.10. alkaen.

Ilmoittaudu mukaan harrasteryhmään: kajhaharraste@gmail.com

Kuukausimaksu: Loppuvuosi 2022 maksutta (normaalisti 20€/kk).

Ohjaus tapahtuu suomen- ja englanninkielellä.

HarrasteFutis on osa HarrasteLiiga toimintaa.

HarrasteLiiga tarjoaa yhdenvertaisia harrastusmahdollisuuksia matalalla kynnyksellä.

HarrasteLiigan päätavoitteena on 13–18-vuotiaiden monipuolisen liikunnallisen harrastamisen lisääminen Kainuussa. Hankkeen alussa tavoitteena on perustaa matalan kynnyksen jalkapallo- ja futsal- harrasteryhmiä, joihin jokaisella on mahdollisuus osallistua.

HarrasteLiiga edistää myös yhdenvertaisia harrastusmahdollisuuksia, joka tarkoittaa maltillisia toimintamaksuja, sekä harrastetoimintaa sukupuolesta ja taustasta riippumatta. Kaksivuotisen hankkeen aikana on lisäksi tarkoitus laajentaa lajivalikoimaa siten, että nuoret pääsevät kokeilemaan useampia lajeja. Yhteistyötä tullaan tekemään kainuulaisten lajiseurojen kanssa.

Hankkeessa painotetaan erityisesti harrastajien osallisuutta ja toimintaa kehitetään nuorten toiveiden mukaan. Toiveena on, että hanke madaltaa kynnystä aloittaa ja jatkaa liikunnallista harrastusta, sekä pitää nuoret mukana seurojen toiminnassa. HarrasteLiiga edistää myös yhdenvertaisia harrastusmahdollisuuksia, joka tarkoittaa maltillisia toimintamaksuja, sekä harrastetoimintaa suokupuolesta ja taustasta riippumatta.

Harrasteliiga toimintaa suunnittelee ja toteuttaa osa- aikainen harrasteliigakoordinaattori, jonka palkkaukseen Kajaanin Haka on saanut tukea Opetus- ja kulttuuriministeriöltä.