Jonne Pirinen Hakan edustukseen kaudeksi 2023 – Hakan keltaisissa jo 14-vuotta!
Julkaistu: 20.04.2023 11.36

Jonne Pirinen Hakan edustukseen kaudeksi 2023 – Hakan keltaisissa jo 14-vuotta!

Lisää hyviä uutisia! Lupaava maalivahti Jonne Pirinen pelaa Hakan edustusjoukkueessa kaudella 2023. "Piri" pääsi ottamaan tuntumaa Hakan edustusjoukkueessa jo viime kaudella, kun Paavo Jarvalle tuli ikävä loukkaantuminen kauden alussa. Näin ollen Jonne pääsi edustusjoukkueen rinkiin treenaamaan koko kakkosen kauden ajaksi. Voidaan siis sanoa, että edustusjoukkueen ympäristö on Jonnelle vähintäänkin tuttu. Tällä kaudella Pirinen edustaa Hakan edustusjoukkueen lisäksi myös Hakan P17 ykkösen joukkuetta.

Pirinen on esimerkki Kajaanin Hakan akatemian ja nuorten kehitysprojektin onnistumisesta. Lahjakas nuori maalivahti, joka on kehittynyt paljon siitä lähtien kun aloitti jalkapallon seurassa 4-vuotiaana. Jonne on loistava osoitus Kajaanissa tehdystä työstä kehittää paikallisia nuoria pelaajia korkeammille sarjatasoille. Mielenkiintoinen fakta 18-vuotiaasta Jonnesta on, että hän on Piristen perheen kolmannen sukupolven maalivahti! Tässä perheessä on esiintynyt muitakin lahjakkaita maalivahteja, kuten Jonnen isä ja isoisä, jotka edustivat myös Kajaanin Hakaa. Voidaan siis sanoa, ettei omena ole kauas puusta pudonnut Jonnen osoitettuaan potentiaalinsa ja kykynsä.

Tärkeää on myös huomioida, että Jonnen taidot ovat saaneet tunnustusta myös Kajaanin ulkopuolella, sillä hän on esiintynyt Eerikkilässä huuhkajaleirillä Pohjois-Suomen maajoukkueessa 14-vuotiaana. Kun kysyttiin, mitä Jonnelle tarkoittaa edustaa Hakan edusjoukkuetta tällä kaudella, hän sanoi:

Tuntuu hienolta päästä edustamaan joukkuetta, jota minä ja isäni olemme edustaneet. Odotan innolla kauden alkua, ja olenkin saanut jo pelitatsia P-17 ykkösessä.”

On siis selvää että Pirisellä on selkeä käsitys siitä, mitä Kajaanin Hakan pelaajana oleminen tarkoittaa, sillä nämä arvot ovat välittyneet hänen Isältään, joka on pelannut koko ikänsä Kajaanin Hakassa. Kajaanin Hakan 70-vuotisjuhlan ollessa kyseessä, Jonne kertoi kuinka tärkeältä tuntuu olla osa näin historiallista seuraa. “Mahtavaa että omalla seuralla on näinkin pitkä historia. On suuri kunnia olla osana tätä seuraa. Pyrin parhaani mukaan edesauttaa seurani menestymistä ensi kaudella!

Tervetuloa takaisin Jonne ja odotamme innolla näkevämme sinut taas Liikuntapuistossa ensi kaudella.

Kauden 2023 sopimuspelaajia ovat tällä hetkellä:

Jonne Pirinen; Joona Heiskanen, Jose Ferreira, Santtu Juntila; Henrique Quadros

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi