Auta meitä selvittämään miten seura tavoittaa lapsia ja nuoria erilaisista taustoista
Kajaanin Haka ryJulkaistu: 18.04.2024 10.47

Auta meitä selvittämään miten seura tavoittaa lapsia ja nuoria erilaisista taustoista

Vastaa kyselyyn!

Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia edistävä ja syrjäytymistä ehkäisevä Me-säätiö on kehittänyt kyselyn, jonka avulla urheiluseurat voivat mitata ja arvioida sitä, miten seuran toiminta tavoittaa eri taustoista tulevia lapsia ja nuoria. Vastaamalla kyselyyn autat meitä samalla selvittämään miten toimintamme vaikuttaa lasten ja nuorten tasavertaisiin mahdollisuuksiin ja hyvinvointiin.

Palloliitto tarjoaa tämän kyselymahdollisuuden Jopox-palvelun kautta valituille seuroille, joiden joukkoon seuramme iloksemme pääsi. Kyselyissä kerätty data kertoo koko seuran ja joukkueiden tasolla, millaisista perhetaustoista seuran harrastajat tulevat, ja miten toiminta vaikuttaa harrastajien sosiaaliseen hyvinvointiin. Seura ei kuitenkaan näe yksittäisen harrastajien vastauksia. Kysely noudattaa myös tiukasti tietosuojalakia. (Lyhyt tiivistelmä vaikuttavuusarvioinnista sekä tietojen luovuttamisesta täällä)

Vastaamalla kyselyyn autat seuraa kehittämään toimintaansa entistä vaikuttavammaksi. Tuloksena seura saa valmiin raportin, joka kertoo, miten iso vaikutus seuran ja joukkueiden toiminnalla on lasten ja nuorten hyvinvointiin ja syrjäytymisen ehkäisyyn.

”Kajaanin Hakan toiminnan lähtökohtana on, että jokainen voi nauttia liikunnan ja pelaamisen tuomasta sekä henkisestä, että fyysisestä hyvinvoinnista ja kokea yhdessä tekemisen riemua sekä nauttia mukavasta mukanaolosta. Haluamme mahdollistaa tasavertaisia harrastusmahdollisuuksia harrastajien lähtökohdista riippumatta, sekä tarjota harrastajille turvallinen ja hyvinvointia edistävä ilmapiiri. Kiitos kun auta meitä tässä työssä!” - Outi Ohtonen

Yli 13-vuotiaat vastaavat kyselyyn itse ja alle 13-vuotiaiden osalta huoltaja vastaa harrastajan puolesta. Harrastajamme saavat kutsun vastata kyselyyn suoraan henkilökohtaiselle jäsentililleen Jopoxissa huhtikuun aikana. Kyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia ja vastaaminen on täysin anonyymia. Me-säätiö vastaa kyselyn lisäksi datan käsittelystä ja analysoinnista sekä tarjoaa Kajaanin Haka r.y.:lle raportit toiminnan tavoittavuudesta ja vaikuttavuudesta.

Suuri kiitos avustasi!

Sporttista kevättä toivoo Kajaanin Hakan puolesta,

Outi Ohtonen, seurakoordinaattori ja viestintävastaava

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi